ЦрниKако што стојат работите, некои од новите песни на Санаториум најверојатно прв пат јавно во живо ќе бидат промовирани на свадба :) кон крајот на Септември по моментот кога Црни ќе го потпише договорот на неопределено време со Лејла. Сеуште не е познато кој ќе свири бас за таа прилика. :)

GOOD LUCK!