Во Сабота, 8 Јуни 2002 година, во рамките на T-Rock Фестивал во Тетово ќе настапат Санаториум. Фестивалот започнува во 19.00 часот и на него ќе учествуваат вкупно 10 бендови. Покрај Санаториум ќе свират уште: Суперхикс, Мозаик, Инфинити од Прилеп, Партали од Крива Паланка и уште 5 бендови од Тетово. Сите заинтересирани можат да подигнат бесплати влезници во сите поголеми продавници за музички дискови.