Снимена е нова песна со наслов Параноја.

ПАРАНОЈА

Врти светот околу мене
Изгрева сонце, во душа мрак
Сенки ме гонат, бегам сам
Сите против мене? …ДА ДА ДА!!!
Мала фигура стои на табла
Паѓам долу последен пат
Емоција страшна душа ми пара
Крвави усни… во глава

Параноја

Заробени души мене ме следат
Секој чекор злоба и страв
Омраза, сомнеж, врзан во мрежа
…вистина гледам? …НЕ НЕ НЕ!!!
Валкана игра, приказна стара
Бегам без трага последен пат
Студени бои на платно се топат
Крвави усни… во глава

Параноја

Pero Stefanovski – Vocals, Guitar
Goran Atanasov – Drums
Goran Stanković – Bass
Boban Vasileski – Guitar

Music, Lyrics & Arrangement by Pero Stefanovski, Goran Atanasov, Goran Stanković, Boban Vasileski & Konstantin Kačev
Drums recorded @ Password Production by Boban Vasileski & Darko Darkovski
Chorus vocals, Backing vocals & Pero Stefanovski`s guitars recorded by Aleksandar Stefanovski
Audio recorded, edited & engineered by Boban Vasileski
Stem mixed & mastered by Alexandros Chrysidis (Sierra Studios)
Video recorded by Goran Atanasov & Boban Vasileski
Video edited and video produced by Goran Atanasov

Special thanks to: Password Production, Login Kočiski, Do Re Mi - Musical Instruments, our families, our friends & our fans!