Почитувани фанови,

Како што можеби веќе знаете Константин Качев - Рус, поради приватни причини не е во можност да учествува во понатамошната работа на бендот. Од тие причини сакаме да Ве известиме дека имаме нов член.

Чест ни е официјално да ви го претставиме новиот гитарист на Санаториум Бобан Василески.

Добредојде Боби.

Бобан Василески


Фотографирано од Стефан Рајхл

Cheerz \m/
Sanatorium