По 15 години од настапот на Таксират 1+2, Санаториум повторно ќе настапат на овогодинешниот Таксират 18 на 9ти Декември 2016.

За потсетување, ѕирнете ја галеријата од Таксират 1+2 и следново видео од Таксират 2.