САНАТОРИУМ ќе ја промовира својата нова песна "МОЛК" со видео спот во Среда 08.04.2015 во 19:00 часот во МКЦ.
Ќе има и промоција на новите маици.

Промо фотка од спотот

Повеќе детали за спотот и промоцијата:

Режија и фотографија: Горан Наумовски
Монтажа и постпродукција: Ванчо Мираковски

Постпродукција: Пигменто студио
Фокус: Тони Стојановски
Асистент на камера: Виктор Николовски
Организатор: Горан Стојилковиќ

Аудио: Ивица Јанкуловски
Студио: marryPHAT studio

Водители:
Љупчо Јолевски
Ѓорѓи Иловски - SMUT

Актери:
Ивица Цонев
Перо Стефановски
Константин Качев
Горан Атанасов
Горан Станковиќ