Нов сингл насловен "Кажи НЕ!".

Линкови за превземање во аудио формат (десен клик "save as")<p>КАЖИ НЕ!</p><p>НЕ ГО ЗНАМ ВЕЌЕ ОВОЈ СВЕТ
ТИ СИ ДОБАР ЈАС СУМ ЧОВЕК КЛЕТ
КОЈ СИ ТИ, НЕ ЗНАМ КОЈ СУМ ЈАС
ЗА ВАКВА БОЛЕСТ НЕМА СПАС</p><p>СИВАТА ЕМИНЕНЦИЈА
ТОТАЛНА ДЕЛИКВЕНЦИЈА
НЕГОВА ЕКСЕЛЕНЦИЈА
НА СИТЕ ВАС ВИ КАЖАВ НЕ</p><p>ИМ КАЖАВ НЕ
НЕ!
НЕ!ИМ КАЖАВ НЕ!</p><p>КАЖИ НЕ!</p>