Санаториум влезе во студио и ги снима првите 3 песни од новиот албум: Молк, Кажи НЕ и Молитва. Песните се снимаат во Студио marryPHAT. Можете да видите неколку фотки од студио. Следете нè на Facebook и Twitter за дополнителни новости што ќе следуваат.

Санаториум во студио