Денес започнува Belgrade Calling фестивал 2012 во Белград. Санаториум ќе настапат утре (28.06.2012) во 01:00 часот по полноќ после Ozzy & Friends. Следуваат официјалниот плакат и распоредот на бендови. 

Belgrade Calling Festival

Belgrade Calling Line Up