Санаториум ќе настапат на Ozzy & Friends фестивалот во Белград на 28ми Јуни 2012 година. По настапите со Motorhead, Slayer, Halford и Soulfly, ова е уште една можност да се дели сцената со големи светски музички имиња како Ozzy Osbourne, Black Label Society, Paradise Lost, The Cult и Satyricon.

OZZY OSBOURNE & FRIENDS FESTIVAL

28.06.2012 PARK UŠĆE, BELGRADE, SERBIA

OZZY OSBOURNE & FRIENDS + special guest SLASH
THE CULT
BLACK LABEL SOCIETY
PARADISE LOST
SATYRICON
SANATORIUM