Scream Music FestivalИЗМЕНА: Поради многу снег, фестивалот е одложен за 18ти Февруари (првично беше закажан за 11ти Февруари).

Санаториум ќе настапат на Scream Music Festival во Метрополис Арена во Сабота на 18-ти Февруари, 2012та година.

Исто така, како што можете да забележите изгледот на сајтот е освежен и можете да коментирате на сите објавени новости.

Се гледаме на 18ти Февруари! \m/