Санаториум на Ноќни Волци 2011 фестивалНастапот на Санаториум на вчерашниот мото-фест беше вистинска експлозија. Атмосферата беше луда од самиот почеток и свирката траеше околу 90-тина минути. Публиката имаше можност да чуе многу стари песни од "На Работ На Разумот" албумот кои ги немавме чуено од поодамна. Можете да видите неколку слики направени од:

Емилија Маневска / Дневник
Константин Качев / Санаториум
Останати / Разно

Еве ја и сет листата:

Intro Сенка на смртта
Wasted existence
Град
Епидемија на омраза
Illusion of mind confusion
Live in silence
Удобен ковчег
Inhuman commands
No more patience
Секој ден
Ultra speed
Санаториум
Операција на мозокот
Во себе умирам
Our doom
Без разум и свест