Во Сабота, на 30 Октомври 2004 година, Санаториум ќе настапат на Peace Unlimited фестивал. Фестивалот е организиран од CIVIL како 5-дневно случување со завршен концерт на Скопски Саем во 5-тата хала. Влезниците се по цена од 150 ден и веќе ги има во: Jugoton, Record Records, Life Radio, Bravo, Krug, итн. За концертов покрај Санаториум на официјалниот флаер и плакат се најавени уште следниве бендови: Last Expedition, Blla-Blla-Blla..., Point Blank, D Daltons, Amon mRa and the Patients, Foltin, Bei The Fish.