Промоција на нова песна "МОЛК" со видео спот, Среда 08.04.2015 во 19:00 часот, МКЦ

САНАТОРИУМ ќе ја промовира својата нова песна "МОЛК" со видео спот во Среда 08.04.2015 во 19:00 часот во МКЦ.
Ќе има и промоција на новите маици.

Промо фотка од спотот

Повеќе детали за спотот и промоцијата:

Режија и фотографија: Горан Наумовски
Монтажа и постпродукција: Ванчо Мираковски

Постпродукција: Пигменто студио
Фокус: Тони Стојановски
Асистент на камера: Виктор Николовски
Организатор: Горан Стојилковиќ

Аудио: Ивица Јанкуловски
Студио: marryPHAT studio

Водители:
Љупчо Јолевски
Ѓорѓи Иловски - SMUT

Актери:
Ивица Цонев
Перо Стефановски
Константин Качев
Горан Атанасов
Горан Станковиќ

Кажи НЕ!

Нов сингл насловен "Кажи НЕ!".

Линкови за превземање во аудио формат (десен клик "save as")КАЖИ НЕ!

НЕ ГО ЗНАМ ВЕЌЕ ОВОЈ СВЕТ
ТИ СИ ДОБАР ЈАС СУМ ЧОВЕК КЛЕТ
КОЈ СИ ТИ, НЕ ЗНАМ КОЈ СУМ ЈАС
ЗА ВАКВА БОЛЕСТ НЕМА СПАС

СИВАТА ЕМИНЕНЦИЈА
ТОТАЛНА ДЕЛИКВЕНЦИЈА
НЕГОВА ЕКСЕЛЕНЦИЈА
НА СИТЕ ВАС ВИ КАЖАВ НЕ

ИМ КАЖАВ НЕ
НЕ!
НЕ! ИМ КАЖАВ НЕ!

КАЖИ НЕ!

Санаториум во студио!

Санаториум влезе во студио и ги снима првите 3 песни од новиот албум: Молк, Кажи НЕ и Молитва. Песните се снимаат во Студио marryPHAT. Можете да видите неколку фотки од студио. Следете нè на Facebook и Twitter за дополнителни новости што ќе следуваат.

Санаториум во студио

Санаториум на Belgrade Calling Festival 2012

Belgrade Calling Festival 2012

Електрична траума на работ на разумот!!!

Добра свирка, дружба, пиво, ... со Ozzy, Slash, Johnny Rotten, The Cult, Paradise Lost, Black Label Society, Satyricon, Faith No More, … и многу фанови. Еве ги фотографиите.

Сет листа:

Wasted Existence
Our Doom
Inhuman Commands
Операција на мозокот
Epidemic of Hate
Live in Silence
Illusion of Mind Confusion
Во себе умирам
Без разум и свест

Belgrade Calling festival 2012

Денес започнува Belgrade Calling фестивал 2012 во Белград. Санаториум ќе настапат утре (28.06.2012) во 01:00 часот по полноќ после Ozzy & Friends. Следуваат официјалниот плакат и распоредот на бендови. 

Belgrade Calling Festival

Belgrade Calling Line Up

Санаториум на Ozzy & Friends фестивал (28.06.2012, Белград)

Санаториум ќе настапат на Ozzy & Friends фестивалот во Белград на 28ми Јуни 2012 година. По настапите со Motorhead, Slayer, Halford и Soulfly, ова е уште една можност да се дели сцената со големи светски музички имиња како Ozzy Osbourne, Black Label Society, Paradise Lost, The Cult и Satyricon.

OZZY OSBOURNE & FRIENDS FESTIVAL

28.06.2012 PARK UŠĆE, BELGRADE, SERBIA

OZZY OSBOURNE & FRIENDS + special guest SLASH
THE CULT
BLACK LABEL SOCIETY
PARADISE LOST
SATYRICON
SANATORIUM